Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No tengo tennis Fazerg Sports
4-4-2 Tactiek Att 2.1
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
60.9 gemiddelde waardering 59.3
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ngo Hin is nu in balbezit. Ngo Hin geeft de bal voor. Triviño rent richting de bal. Triviño draait met de bal, schiet en ... Wal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Fazerg Sports 0:1

10e minuut.
Dal Porto geeft een hoge lob. Aghassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngo Hin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aghassyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Aghassyan kan niet meer verder spelen. Gamarra komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Albornoz rent richting de bal. Dal Porto verovert de bal door een tackle van achteren. Dal Porto geeft een hoge lob. Kurtyka rent richting de bal. Kurtyka draait met de bal, schiet en ... Wal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Ullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullmann geeft een hoge lob. Triviño rent richting de bal. Triviño schiet op doel. Wal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Fazerg Sports 0:2

31e minuut.
Ceascin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceascin geeft de bal voor. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas geeft een lange en hoge pass. Luna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 54%, Fazerg Sports 46%.
No tengo tennis - Fazerg Sports 0:2

46e minuut.
Ivashenka komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ngo Hin met een sublieme pass. Sarkissian rent richting de bal. Albornoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz geeft een lange en hoge pass. Burlădeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Fazerg Sports 1:2

59e minuut.
Mohammed rent richting de bal. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mohammed krijgt een gele kaart. Triviño raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Luna neemt zijn aanloop. Wal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Salinas onderschept slim de pass. Özkalaycı onderschept slim de pass. Özkalaycı geeft de bal voor. Burlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlădeanu schiet op doel. Rəsuloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćuk komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Victoor is nu in balbezit. Victoor passt de bal met de wreef. Sarkissian is nu in balbezit. Sarkissian draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
No tengo tennis - Fazerg Sports 2:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurado komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Klungelig pakt Maz de bal. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maz onderschept slim de pass. Maz geeft een lange en hoge pass. Sarkissian springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ćuk probeert de bal met de borst te controleren. Özkalaycı geeft de bal voor. Ćuk rent richting de bal. Ćuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Fazerg Sports 2:3

89e minuut.
Salinas onderschept slim de pass. Salinas passt de bal met de wreef. Burlădeanu rent richting de bal. Burlădeanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
No tengo tennis - Fazerg Sports 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 31%, Fazerg Sports 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
No tengo tennis - Fazerg Sports 3:3