Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Young Sport Btá⚡️ Los Pichurrios
Total ATK Tactiek 433
50% Balbezit 50%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 44.7
outstanding Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Köylüoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Viirna rent richting de bal. Viirna passt de bal met de wreef. Ringo is nu in balbezit. Ringo geeft de bal voor. Zamora bokst de bal weg.

3e minuut.
Ringo heeft problemen om de bal te vangen. Egüz rent richting de bal. Egüz geeft een lange en hoge pass. Sekin is nu in balbezit. Sekin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Felipe Padrón kopt de bal weg. Masciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzak onderschept slim de pass. Uzak haalt uit met een fantastische trap. Lecornu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Viirna kopt de bal weg. Klungelig pakt Leming de bal. Amca met een sublieme pass. Eltekten rent richting de bal. Eltekten draait met de bal, schiet en ... Lecornu bokst de bal weg.

11e minuut.
Sekin heeft problemen om de bal te vangen. Sekin passt de bal in één keer door. Eltekten is nu in balbezit. Eltekten draait met de bal, schiet en ... Lecornu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 1:0

14e minuut.
Grubač is nu in balbezit. Köylüoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Köylüoğlu geeft een hoge lob. Sekin rent richting de bal. Sekin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ringo passt de bal zonder na te denken. Oberlan heeft problemen om de bal te vangen. Uzak probeert naar een medespeler te passen. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin haalt uit met een fantastische trap. Lecornu bokst de bal weg.

23e minuut.
Uzak passt de bal zonder na te denken. Masciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltekten onderschept slim de pass. Eltekten schiet op doel. Lecornu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 2:0

30e minuut.
Felipe Padrón rent richting de bal. Luengas onderschept slim de pass. Lozano onderschept slim de pass. Lozano geeft een hoge lob. Lecornu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 3:0

33e minuut.
Uzak verovert de bal door een tackle van achteren. Eltekten heeft problemen om de bal te vangen. Uzak probeert naar een medespeler te passen. Sekin rent richting de bal. Sekin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 4:0

36e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano geeft de bal voor. Uzak is nu in balbezit. Uzak draait met de bal, schiet en ... Lecornu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lozano speelt de bal door. Masciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin onderschept slim de pass. Eltekten rent richting de bal. Eltekten haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Felipe Padrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luengas. Felipe Padrón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belensoy komt bij de bal en schiet. Eltekten maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 5:0

42e minuut.
Sekin is nu in balbezit. Lozano rent richting de bal. Sekin is nu in balbezit. Sekin draait met de bal, schiet en ... Lecornu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 6:0

44e minuut.
Uzak geeft een lange en hoge pass. Eltekten probeert de bal aan de voet te houden. Lozano kopt de bal weg. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Young Sport Btá⚡️ 31%, Los Pichurrios 69%.
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 7:0

48e minuut.
Uzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzak geeft een lange en hoge pass. Sekin rent richting de bal. Sekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 8:0

56e minuut.
Guerra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sekin is nu in balbezit. Sekin passt de bal in één keer door. Uzak rent richting de bal. Uzak passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano passt de bal zonder na te denken. Sekin is nu in balbezit. Sekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 9:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Egüz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eltekten geeft de bal voor. Sekin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 10:0

62e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano passt de bal in één keer door. Sekin is nu in balbezit. Sekin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 11:0

69e minuut.
Felipe Padrón geeft de bal voor. Daar is Masciari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano is nu in balbezit. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Lecornu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Luengas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano onderschept slim de pass. Lozano passt de bal met de wreef. Sekin rent richting de bal. Sekin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lozano kopt de bal weg. Daar is Felipe Padrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felipe Padrón geeft een hoge lob. Sekin heeft problemen om de bal te vangen. Sekin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Masciari rent richting de bal. Uzak probeert naar een medespeler te passen. Eltekten rent richting de bal. Eltekten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 12:0

82e minuut.
Oberlan onderschept slim de pass. Uzak is nu in balbezit. Uzak geeft de bal voor. Felipe Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe Padrón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 13:0

83e minuut.
Oberlan geeft de bal voor. Amca kopt de bal weg. Sekin is nu in balbezit. Sekin haalt uit met een fantastische trap. Lecornu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 14:0

86e minuut.
Belensoy met een snelle inworp. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano onderschept slim de pass. Lozano geeft een hoge lob. Masciari heeft problemen om de bal te vangen. Lecornu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Young Sport Btá⚡️ 23%, Los Pichurrios 77%.
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Los Pichurrios 15:0