Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No tengo tennis atletico chapinero
4-4-2 Tactiek Wonder Wall
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
60.9 gemiddelde waardering 65.1
formidable Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen brilliant


12e minuut.
Maz passt de bal zonder na te denken. Omgiewicz is nu in balbezit. Albornoz probeert naar een medespeler te passen. Burlădeanu rent richting de bal. Burlădeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Iurato geeft de bal voor. Camero rent richting de bal. Camero passt de bal met de wreef. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro draait met de bal, schiet en ... Wal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Tyminský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyminský passt de bal zonder na te denken. Caro met een sublieme pass. Camero is nu in balbezit. Camero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wal trapt de bal weg. Omgiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Camero begaat een overtreding. Camero krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Omgiewicz met de inworp. Albornoz probeert naar een medespeler te passen. Omgiewicz met een sublieme pass. Burlădeanu rent richting de bal. Burlădeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sarkissian bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea rent richting de bal. Sarkissian verovert de bal door een tackle van achteren. Sarkissian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - atletico chapinero 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 53%, atletico chapinero 47%.
No tengo tennis - atletico chapinero 1:0

73e minuut.
Burlădeanu rent richting de bal. Barahona rent richting de bal. Barahona passt de bal in één keer door. Burlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlădeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Albornoz met een snelle inworp. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz geeft de bal voor. Burlădeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Durango probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - atletico chapinero 2:0

86e minuut.
Omgiewicz passt de bal in één keer door. Albornoz rent richting de bal. Albornoz passt de bal met de wreef. Sarkissian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkissian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Burlădeanu is nu in balbezit. Burlădeanu geeft de bal voor. Klungelig pakt MacCabe de bal. Sarkissian is nu in balbezit. Sarkissian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 38%, atletico chapinero 62%.
No tengo tennis - atletico chapinero 2:0