Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus L.D Los Pepes F.C
Bueno ya Tactiek attttttttttt
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 12
46.1 gemiddelde waardering 54.8
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Pasquini de bal onder controle te krijgen. Mumtazi speelt de bal door. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański geeft een lange en hoge pass. Yabancı krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Canizalez passt de bal zonder na te denken. Rybka rent richting de bal. Rybka passt de bal in één keer door. Pasquini rent richting de bal. Pasquini draait met de bal, schiet en ... Oğuzlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Roldán onderschept slim de pass. Izanyan geeft de bal voor. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus L.D - Los Pepes F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus L.D 72%, Los Pepes F.C 28%.
Juventus L.D - Los Pepes F.C 0:1

47e minuut.
Yabancı controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bătrânu komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Trosiński onderschept slim de pass. Trosiński probeert naar een medespeler te passen. Mərdanov is nu in balbezit. Mərdanov draait met de bal, schiet en ... Moreno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus L.D - Los Pepes F.C 1:1

77e minuut.
Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka passt de bal met de wreef. Daar is Lilletvedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasquini rent richting de bal. Pasquini schiet op doel. Oğuzlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Roldán kopt de bal weg. Feger geeft de bal voor. Pasquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus L.D - Los Pepes F.C 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus L.D 66%, Los Pepes F.C 34%.
Juventus L.D - Los Pepes F.C 1:2