Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los talentosos Petes Cf
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 22.7
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Rubiano speelt de bal door. Piñeros is nu in balbezit. Piñeros passt de bal met de wreef. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los talentosos - Petes Cf 0:1

10e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda passt de bal zonder na te denken. Solarte is nu in balbezit. Piñeros onderschept slim de pass. Piñeros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los talentosos - Petes Cf 0:2

14e minuut.
Ojeda geeft de bal voor. Cisneros kopt de bal weg. Piñeros heeft problemen om de bal te vangen. Ulloa rent richting de bal. Ulloa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda rent richting de bal. Met opzet legt Soto zijn tegenspeler op de grond. Soto krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Cubillos verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía rent richting de bal. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... Otero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Piñeros onderschept slim de pass. Piñeros geeft een lange en hoge pass. Barco Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Villota passt de bal zonder na te denken. Daar is Montealegre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria schiet op doel. Otero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los talentosos - Petes Cf 1:2

39e minuut.
Natouri trapt de bal weg van het doel. Buendía kopt de bal weg. Daar is Carrasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los talentosos - Petes Cf 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los talentosos 61%, Petes Cf 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los talentosos - Petes Cf 2:2

50e minuut.
Hoyos met een snelle inworp. Gaviria kan de bal niet met de borst controleren. Gaviria passt de bal zonder na te denken. Buendía rent richting de bal. Buendía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los talentosos - Petes Cf 3:2

52e minuut.
Zuleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos geeft een hoge lob. Rubiano rent richting de bal. Rubiano draait met de bal, schiet en ... Natouri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Daar is Barco Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulloa rent richting de bal. Ulloa passt de bal in één keer door. Piñeros is nu in balbezit. Piñeros schiet op doel. Natouri bokst de bal weg.

65e minuut.
Rubiano onderschept slim de pass. Rubiano passt de bal in één keer door. Ulloa rent richting de bal. Ulloa haalt uit met een fantastische trap. Natouri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los talentosos - Petes Cf 3:3

67e minuut.
Leiva rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaviria. Leiva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leiva zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ulloa rent richting de bal. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos passt de bal zonder na te denken. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa onderschept slim de pass. Ulloa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Cubillos rent richting de bal. Cubillos geeft een lange en hoge pass. Barco Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los talentosos - Petes Cf 3:4

74e minuut.
Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillos passt de bal in één keer door. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Leiva probeert naar een medespeler te passen. Ojeda rent richting de bal. Ojeda passt de bal zonder na te denken. Ulloa rent richting de bal. Ulloa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los talentosos 61%, Petes Cf 39%.
los talentosos - Petes Cf 3:4