Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la Guaira Ibagei F.C.
Normal Tactiek 343
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Paz geeft de bal voor. Sanpedro verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meza neemt de hoekschop. Castelblanco heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - Ibagei F.C. 1:0

11e minuut.
Tejero geeft de bal voor. Inworp. Meza met de inworp. Paz rent richting de bal. Paz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Puerto probeert naar een medespeler te passen. Noguera is nu in balbezit. Palencia verovert de bal door een tackle van achteren. Palencia schiet op doel. Ardila probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dussán is nu in balbezit. Araque verovert de bal door een tackle van achteren. Natouri is nu in balbezit. Araque verovert de bal door een tackle van achteren. Araque geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte passt de bal in één keer door. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Paz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isaza. Paz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duarte met een snel genomen vrije trap. Casierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Casierra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la Guaira 51%, Ibagei F.C. 49%.
la Guaira - Ibagei F.C. 1:0

51e minuut.
Meza probeert naar een medespeler te passen. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Casierra verovert de bal door een tackle van achteren. Casierra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - Ibagei F.C. 2:0

57e minuut.
Alcázar rent richting de bal. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Casierra is nu in balbezit. Casierra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - Ibagei F.C. 3:0

78e minuut.
Puerto met een sublieme pass. Duarte rent richting de bal. Tejero maakt een afschuwelijke overtreding. Tejero krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto passt de bal in één keer door. Noguera rent richting de bal. Palencia rent richting de bal. Palencia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la Guaira 50%, Ibagei F.C. 50%.
la Guaira - Ibagei F.C. 3:0