Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chepe F.C somos pasion
433 Tactiek señor bill
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 33.8
matig Schieten solide
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


28e minuut.
Gămălie is nu in balbezit. Gămălie passt de bal met de wreef. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar rent richting de bal. Tobar draait met de bal, schiet en ... Losada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Olivares de bal onder controle te krijgen. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar haalt uit met een fantastische trap. Losada werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Villarraga met een sublieme pass. Iriarte heeft problemen om de bal te vangen. Tobar rent richting de bal. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Iriarte onderschept slim de pass. Klungelig pakt Iriarte de bal. Iriarte speelt de bal door. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chepe F.C - somos pasion 0:1

36e minuut.
Inworp. Iriarte met de inworp. Trejos is nu in balbezit. Villarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Villarraga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Trejos speelt de bal door. Klungelig pakt Consuelo de bal. Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Tobar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chepe F.C - somos pasion 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chepe F.C 85%, somos pasion 15%.
Chepe F.C - somos pasion 0:2

48e minuut.
Birkmeyer is nu in balbezit. Villarraga rent richting de bal. Villarraga passt de bal zonder na te denken. Tobar is nu in balbezit. Tobar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Losada trapt de bal weg. Birkmeyer kopt de bal weg. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie rent richting de bal. Gămălie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Losada bokst de bal weg.

64e minuut.
Gămălie is nu in balbezit. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga passt de bal met de wreef. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Lowe geeft de bal voor. Consuelo heeft problemen om de bal te vangen. Tobar is nu in balbezit. Tobar schiet op doel. Losada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Iriarte geeft een hoge lob. Consuelo met een sublieme pass. Trejos heeft problemen om de bal te vangen. Salif Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Keita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Burduja passt de bal in één keer door. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte met een sublieme pass. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vallejo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matallana komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Klungelig pakt Gămălie de bal. Villarraga rent richting de bal. Villarraga passt de bal met de wreef. Tobar rent richting de bal. Tobar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Birkmeyer passt de bal in één keer door. Daar is Tobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iriarte rent richting de bal. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Villarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Villarraga probeert naar een medespeler te passen. Salif Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kapitan met een sublieme pass. Tobar rent richting de bal. Gămălie is nu in balbezit. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chepe F.C 80%, somos pasion 20%.
Chepe F.C - somos pasion 0:2