Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
federados Petes Cf
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.6
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Camargo is nu in balbezit. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda met een sublieme pass. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cisneros met de inworp. Valencia met een sublieme pass. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mancilla geeft een lange en hoge pass. Cabrera probeert de bal met de borst te controleren. Cubillos speelt de bal door. Ulloa rent richting de bal. Ulloa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Sandoval geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cisneros met een snelle inworp. Piñeros rent richting de bal. Piñeros draait met de bal, schiet en ... Novoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cisneros zal de hoekschop nemen. Rubiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Sandoval geeft een lange en hoge pass. Montealegre rent richting de bal. Zamudio onderschept slim de pass. Zamudio draait met de bal, schiet en ... Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Piñeros onderschept slim de pass. Piñeros passt de bal zonder na te denken. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Ulloa rent richting de bal. Ulloa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cisneros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piñeros rent richting de bal. Piñeros geeft een hoge lob. Sandoval probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Leiva kopt de bal weg. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia speelt de bal door. Zamudio is nu in balbezit. Zamudio schiet op doel. Otero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: federados 66%, Petes Cf 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
federados - Petes Cf 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Zárate de bal. Valencia is nu in balbezit. Valencia passt de bal met de wreef. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio haalt uit met een fantastische trap. Otero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Carrasco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camargo met de inworp. Valencia rent richting de bal. Valencia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rubiano met een snelle inworp. Ojeda geeft een hoge lob. Macías heeft problemen om de bal te vangen. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cabrera passt de bal met de wreef. Inworp. Cisneros met de inworp. Klungelig pakt Piñeros de bal. Piñeros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate geeft een lange en hoge pass. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: federados 48%, Petes Cf 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
federados - Petes Cf 0:0