Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DeporCali FC los talentosos
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas passt de bal met de wreef. Calderón rent richting de bal. Buendía onderschept slim de pass. Buendía schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Hoyos met de inworp. Zuleta is nu in balbezit. Sandoval maakt een afschuwelijke overtreding. Sandoval krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota probeert naar een medespeler te passen. Buendía is nu in balbezit. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Villota passt de bal met de wreef. Rocha rent richting de bal. Rocha probeert naar een medespeler te passen. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pastrana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buendía rent richting de bal. Modesto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modesto krijgt een gele kaart. Buendía is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delgado wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gordillo heeft problemen om de bal te vangen. Delgado is nu in balbezit. Gordillo maakt een afschuwelijke overtreding. Gordillo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Gaviria speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soto raakt geblesseerd tijdens het duel. Buendía neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeporCali FC 67%, los talentosos 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DeporCali FC - los talentosos 0:0

46e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas rent richting de bal. Soto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soto krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas onderschept slim de pass. Navas speelt de bal door. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Andrade met een sublieme pass. Villanueva rent richting de bal. Solarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solarte krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Buendía haalt uit met een fantastische trap. Acosta met een sublieme pass. Modesto kopt de bal weg. Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandoval schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Calderón geeft de bal voor. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto schiet op doel. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DeporCali FC - los talentosos 0:1

88e minuut.
Delgado rent richting de bal. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap. Acosta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeporCali FC 66%, los talentosos 34%.
DeporCali FC - los talentosos 0:1