Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ibagei F.C. Caza Putas 83
343 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Macías speelt de bal door. Ávila rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alcázar. Alcázar krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Doeltrap. Sanmiguel trapt de bal weg. Concha probeert naar een medespeler te passen. Ávila rent richting de bal. Ávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ibagei F.C. - Caza Putas 83 0:1

40e minuut.
de la Calle verovert de bal door een tackle van achteren. de la Calle geeft een lange en hoge pass. Portela is nu in balbezit. Morelos onderschept slim de pass. Morelos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ibagei F.C. 53%, Caza Putas 83 47%.
Ibagei F.C. - Caza Putas 83 0:1

47e minuut.
Cruz rent richting de bal. Araque verovert de bal door een tackle van achteren. Araque speelt de bal door. Palencia is nu in balbezit. Palencia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Macías speelt de bal door. Puerto is nu in balbezit. Puerto passt de bal met de wreef. Monsalve rent richting de bal. Monsalve schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Tejero onderschept slim de pass. Tejero speelt de bal door. Morelos is nu in balbezit. Morelos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Villota geeft een hoge lob. Macías rent richting de bal. Macías geeft de bal voor. Morelos is nu in balbezit. Morelos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ibagei F.C. - Caza Putas 83 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ibagei F.C. 66%, Caza Putas 83 34%.
Ibagei F.C. - Caza Putas 83 0:2