Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
somos pasion Euphoria F.C.
señor bill Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 17.7
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Tobar is nu in balbezit. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga passt de bal met de wreef. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pasion - Euphoria F.C. 1:0

7e minuut.
Rubio geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salif Keita zal de hoekschop nemen. Tobar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burduja met de inworp. Gămălie probeert naar een medespeler te passen. Tobar is nu in balbezit. Tobar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga onderschept slim de pass. Villarraga draait met de bal, schiet en ... Araque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pasion - Euphoria F.C. 2:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Burduja de bal onder controle te krijgen. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduja begaat een overtreding. Burduja krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Gămălie onderschept slim de pass. Gămălie passt de bal met de wreef. Tobar is nu in balbezit. Tobar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gămălie rent richting de bal. Gămălie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
somos pasion - Euphoria F.C. 3:0

28e minuut.
Iriarte is nu in balbezit. Iriarte heeft problemen om de bal te vangen. Villarraga speelt de bal door. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pasion - Euphoria F.C. 4:0

31e minuut.
Villarraga is nu in balbezit. Villarraga passt de bal in één keer door. Tobar is nu in balbezit. Tobar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
somos pasion - Euphoria F.C. 5:0

39e minuut.
Iriarte passt de bal met de wreef. Burduja rent richting de bal. Burduja met een sublieme pass. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pasion - Euphoria F.C. 6:0

41e minuut.
Tobar is nu in balbezit. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga passt de bal zonder na te denken. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie schiet op doel. Araque bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: somos pasion 17%, Euphoria F.C. 83%.
somos pasion - Euphoria F.C. 6:0

51e minuut.
Feliciano rent richting de bal. Villarraga onderschept slim de pass. Cabrera begaat een overtreding. Cabrera krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Iriarte geeft een lange en hoge pass. Gămălie heeft problemen om de bal te vangen. Feliciano probeert naar een medespeler te passen. Salif Keita is nu in balbezit. Salif Keita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Villarraga probeert naar een medespeler te passen. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan geeft een lange en hoge pass. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarraga rent richting de bal. Villarraga passt de bal zonder na te denken. Tobar is nu in balbezit. Tobar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pasion - Euphoria F.C. 7:0

69e minuut.
Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga met een sublieme pass. Tobar heeft problemen om de bal te vangen. Tobar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Iriarte speelt de bal door. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga passt de bal in één keer door. Gămălie rent richting de bal. Gămălie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Salif Keita onderschept slim de pass. Salif Keita geeft een hoge lob. Iriarte rent richting de bal. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. Araque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pasion - Euphoria F.C. 8:0

88e minuut.
Kuler geeft de bal voor. Salif Keita rent richting de bal. Salif Keita geeft de bal voor. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: somos pasion 14%, Euphoria F.C. 86%.
somos pasion - Euphoria F.C. 8:0