Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Best AAA Chepe F.C
352bb Tactiek 433
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 23.2
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Leja rent richting de bal. Consuelo onderschept slim de pass. Marks met een sublieme pass. Cuzino rent richting de bal. Cuzino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Consuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja verovert de bal door een tackle van achteren. Leja haalt uit met een fantastische trap. Losada bokst de bal weg.

8e minuut.
Marks heeft problemen om de bal te vangen. Marks passt de bal in één keer door. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Best AAA - Chepe F.C 1:0

9e minuut.
Lombrea passt de bal zonder na te denken. Daar is Trejos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuzino rent richting de bal. Cuzino draait met de bal, schiet en ... Losada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Best AAA - Chepe F.C 2:0

11e minuut.
Marks met een sublieme pass. Leja is nu in balbezit. Leja met een sublieme pass. Marks rent richting de bal. Marks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pignatelli is nu in balbezit. Pignatelli geeft een lange en hoge pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Leja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leja speelt de bal door. Cuzino rent richting de bal. Cuzino haalt uit met een fantastische trap. Losada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Best AAA - Chepe F.C 3:0

16e minuut.
Lombrea met een sublieme pass. Sassus is nu in balbezit. Sassus geeft de bal voor. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cuzino is nu in balbezit. Cuzino passt de bal in één keer door. Marks probeert naar een medespeler te passen. Leja geeft een lange en hoge pass. Cuzino springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Marks speelt de bal door. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino passt de bal in één keer door. Leja is nu in balbezit. Leja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cuzino heeft problemen om de bal te vangen. Trejos met een sublieme pass. Sassus met een sublieme pass. Cuzino rent richting de bal. Cuzino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Olivares geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lombrea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Leja de bal. Leja passt de bal in één keer door. Marks probeert naar een medespeler te passen. Cuzino rent richting de bal. Cuzino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Consuelo geeft de bal voor. Boymans kopt de bal weg. Daar is Cuzino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marks rent richting de bal. Marks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Consuelo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodoru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marks geeft een lange en hoge pass. Cuzino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Best AAA - Chepe F.C 4:0

40e minuut.
Trejos is nu in balbezit. Marks verovert de bal door een tackle van achteren. Marks passt de bal met de wreef. Leja is nu in balbezit. Leja geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Cuzino kopt de bal weg. Lombrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valero rent richting de bal. Lombrea onderschept slim de pass. Lombrea geeft een lange en hoge pass. Losada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Klungelig pakt Cuzino de bal. Cuzino probeert naar een medespeler te passen. Marks probeert naar een medespeler te passen. Leja rent richting de bal. Leja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Best AAA 24%, Chepe F.C 76%.
Best AAA - Chepe F.C 4:0

52e minuut.
Klungelig pakt Cuzino de bal. Cuzino passt de bal in één keer door. Marks rent richting de bal. Cuzino is nu in balbezit. Cuzino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Boymans geeft een lange en hoge pass. Daar is Consuelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leja verovert de bal door een tackle van achteren. Leja schiet op doel. Losada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Best AAA - Chepe F.C 5:0

57e minuut.
Falcao met een sublieme pass. Klungelig pakt Leja de bal. Leja passt de bal zonder na te denken. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Best AAA - Chepe F.C 6:0

61e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea rent richting de bal. Lombrea passt de bal met de wreef. Leja rent richting de bal. Leja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Best AAA - Chepe F.C 7:0

62e minuut.
Teodoru met een snelle inworp. Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja passt de bal in één keer door. Cuzino rent richting de bal. Cuzino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks passt de bal zonder na te denken. Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja draait met de bal, schiet en ... Consuelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Teodoru zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Leja de bal. Marks geeft een hoge lob. Cuzino rent richting de bal. Cuzino draait met de bal, schiet en ... Losada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Arbeláez rent richting de bal. Boymans verovert de bal door een tackle van achteren. Boymans met een sublieme pass. Cuzino is nu in balbezit. Cuzino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Consuelo geeft de bal voor. Inworp. Teodoru met de inworp. Leja geeft de bal voor. Cuzino rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Best AAA - Chepe F.C 8:0

72e minuut.
Sassus kopt de bal weg. Klungelig pakt Trejos de bal. Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino is nu in balbezit. Cuzino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Daar is Bejarano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodoru met een sublieme pass. Daar is Leja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leja schiet op doel. Losada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Best AAA - Chepe F.C 9:0

76e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Guevara passt de bal met de wreef. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzino schiet op doel. Losada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Teodoru geeft de bal voor. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea onderschept slim de pass. Cuzino rent richting de bal. Cuzino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Leja geeft een hoge lob. Losada met een sublieme pass. Gero kopt de bal weg. Leja kan de bal niet met de borst controleren. Leja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Marks rent richting de bal. Marks probeert naar een medespeler te passen. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino schiet op doel. Losada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lombrea met een sublieme pass. Teodoru rent richting de bal. Teodoru met een sublieme pass. Cuzino rent richting de bal. Cuzino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Boymans rent richting de bal. Boymans met een sublieme pass. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea geeft een lange en hoge pass. Leja krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Best AAA 10%, Chepe F.C 90%.
Best AAA - Chepe F.C 9:0