Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petes Cf DeporCali FC
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 15.5
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Leiva is nu in balbezit. Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Daar is Navas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Inworp. Calderón met de inworp. Rocha rent richting de bal. Piñeros is nu in balbezit. Piñeros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Rocha onderschept slim de pass. Ojeda rent richting de bal. Ojeda passt de bal in één keer door. Piñeros is nu in balbezit. Piñeros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Navas de bal. Leiva rent richting de bal. Navas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navas krijgt een gele kaart. Leiva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leiva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ulloa rent richting de bal. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petes Cf - DeporCali FC 1:0

28e minuut.
Piñeros rent richting de bal. Piñeros probeert naar een medespeler te passen. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa draait met de bal, schiet en ... Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petes Cf - DeporCali FC 2:0

42e minuut.
Cubillos geeft de bal voor. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cisneros neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Petes Cf - DeporCali FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petes Cf 27%, DeporCali FC 73%.
Petes Cf - DeporCali FC 3:0

60e minuut.
Navas is nu in balbezit. Leiva is nu in balbezit. Navas onderschept slim de pass. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petes Cf - DeporCali FC 3:1

64e minuut.
Polanía heeft problemen om de bal te vangen. Cubillos is nu in balbezit. Modesto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modesto krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ulloa rent richting de bal. Pastrana is nu in balbezit. Ulloa onderschept slim de pass. Ulloa schiet op doel. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petes Cf - DeporCali FC 4:1

68e minuut.
Ojeda met een sublieme pass. Piñeros rent richting de bal. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pastrana de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Calderón geeft een hoge lob. Bello rent richting de bal. Bello passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sandoval de bal. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Montealegre rent richting de bal. Montealegre geeft een hoge lob. Cisneros kopt de bal weg. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rubiano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojeda speelt de bal door. Ulloa rent richting de bal. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petes Cf - DeporCali FC 5:1

90e minuut.
Ulloa is nu in balbezit. Piñeros rent richting de bal. Ulloa is nu in balbezit. Piñeros is nu in balbezit. Piñeros schiet op doel. Acosta bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petes Cf 40%, DeporCali FC 60%.
Petes Cf - DeporCali FC 5:1