Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Independiente Puerto Asís Ibagei F.C.
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.2
hopeless Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Araque onderschept slim de pass. Puerto speelt de bal door. Palencia rent richting de bal. Palencia haalt uit met een fantastische trap. Cabanzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Puerto Asís - Ibagei F.C. 0:1

4e minuut.
Bello geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallegos geeft een lange en hoge pass. Walteros heeft problemen om de bal te vangen. Cruz bokst de bal weg.

8e minuut.
Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos geeft een hoge lob. Banguero geeft een hoge lob. Walteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Walteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Puerto passt de bal met de wreef. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve met een sublieme pass. Palencia is nu in balbezit. Palencia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Isaza met een snelle inworp. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve schiet op doel. Yate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Palencia passt de bal zonder na te denken. Alcázar geeft een hoge lob. Palencia kan de bal niet met de borst controleren. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Álvarez met de inworp. Gallegos is nu in balbezit. Alcázar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gallegos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gallegos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Yate probeert de bal aan de voet te houden. Puerto rent richting de bal. Puerto geeft de bal voor. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Puerto Asís - Ibagei F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente Puerto Asís 56%, Ibagei F.C. 44%.
Independiente Puerto Asís - Ibagei F.C. 0:2

50e minuut.
Alcázar geeft de bal voor. Inworp. Delgado met een snelle inworp. Gallegos is nu in balbezit. Gallegos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Barco Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco Vargas probeert naar een medespeler te passen. Montejo probeert naar een medespeler te passen. Walteros rent richting de bal. Walteros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tejero verovert de bal door een tackle van achteren. Tejero speelt de bal door. Bello rent richting de bal. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Puerto Asís - Ibagei F.C. 1:2

65e minuut.
Gallegos is nu in balbezit. Gallegos passt de bal in één keer door. Villota probeert de bal aan de voet te houden. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Portela geeft een lange en hoge pass. Inworp. Delgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallegos is nu in balbezit. Gallegos geeft een lange en hoge pass. Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cruz speelt de bal door. Monsalve is nu in balbezit. Pinilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinilla krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Portela verovert de bal door een tackle van achteren. Portela passt de bal in één keer door. Isaza met een sublieme pass. Walteros is nu in balbezit. Walteros draait met de bal, schiet en ... Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar met een sublieme pass. Palencia is nu in balbezit. Palencia schiet op doel. Cabanzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Puerto Asís - Ibagei F.C. 1:3

85e minuut.
Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Palencia rent richting de bal. Palencia passt de bal zonder na te denken. Araque rent richting de bal. Araque draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Álvarez geeft de bal voor. Pinilla kopt de bal weg. Alcázar probeert de bal aan de voet te houden. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente Puerto Asís 34%, Ibagei F.C. 66%.
Independiente Puerto Asís - Ibagei F.C. 1:3