Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los talentosos somos pasion
Normal Tactiek señor bill
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 38.5
poor Schieten solid
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Iriarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delgado is nu in balbezit. Salif Keita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salif Keita krijgt een gele kaart. Delgado moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Delgado kan niet meer verder spelen. Piragua komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Villarraga is nu in balbezit. Villarraga probeert naar een medespeler te passen. Solarte is nu in balbezit. Gămălie onderschept slim de pass. Gămălie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Natouri met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Lowe de bal. Villarraga rent richting de bal. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Villarraga rent richting de bal. Gămălie rent richting de bal. Villarraga speelt de bal door. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
los talentosos - somos pasion 0:1

24e minuut.
Lowe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villarraga speelt de bal door. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie draait met de bal, schiet en ... Barco Vargas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Solarte geeft een hoge lob. Salif Keita is nu in balbezit. Salif Keita met een sublieme pass. Tobar rent richting de bal. Tobar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Villarraga de bal. Villarraga geeft een lange en hoge pass. Gămălie kopt de bal weg. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar haalt uit met een fantastische trap. Natouri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los talentosos 78%, somos pasion 22%.
los talentosos - somos pasion 0:1

48e minuut.
Tobar is nu in balbezit. Tobar geeft een hoge lob. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie haalt uit met een fantastische trap. Natouri probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar passt de bal zonder na te denken. Piragua is nu in balbezit. Gămălie rent richting de bal. Gămălie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Solarte is nu in balbezit. Iriarte onderschept slim de pass. Iriarte probeert naar een medespeler te passen. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar draait met de bal, schiet en ... Natouri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Salif Keita onderschept slim de pass. Salif Keita met een sublieme pass. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar rent richting de bal. Tobar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Villarraga is nu in balbezit. Villarraga geeft een hoge lob. Tobar rent richting de bal. Tobar schiet op doel. Natouri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los talentosos - somos pasion 0:2

80e minuut.
Iriarte is nu in balbezit. Iriarte met een sublieme pass. Gămălie is nu in balbezit. Villarraga rent richting de bal. Villarraga passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga probeert naar een medespeler te passen. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie haalt uit met een fantastische trap. Natouri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los talentosos - somos pasion 0:3

86e minuut.
Birkmeyer is nu in balbezit. Birkmeyer geeft de bal voor. Salif Keita kopt de bal weg. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
los talentosos - somos pasion 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los talentosos 67%, somos pasion 33%.
los talentosos - somos pasion 0:4