Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chepe F.C Independiente Puerto Asís
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Montejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcao verovert de bal door een tackle van achteren. Falcao passt de bal zonder na te denken. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chepe F.C - Independiente Puerto Asís 1:0

9e minuut.
Gallegos rent richting de bal. Gallegos passt de bal in één keer door. Consuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Walteros verovert de bal door een tackle van achteren. Walteros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Falcao is nu in balbezit. Montejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montejo passt de bal in één keer door. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chepe F.C 53%, Independiente Puerto Asís 47%.
Chepe F.C - Independiente Puerto Asís 1:0

47e minuut.
Bocanegra probeert naar een medespeler te passen. Montejo geeft een hoge lob. Walteros probeert naar een medespeler te passen. Gallegos rent richting de bal. Gallegos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Losada trapt de bal weg van het doel. Bocanegra probeert de bal met de borst te controleren. Arbeláez begaat een overtreding. Bocanegra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bocanegra kan niet meer verder spelen. Samudio komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Montejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montejo speelt de bal door. Trejos is nu in balbezit. Walteros verovert de bal door een tackle van achteren. Walteros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Samudio geeft de bal voor. Álvarez met een sublieme pass. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos haalt uit met een fantastische trap. Walteros probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chepe F.C 55%, Independiente Puerto Asís 45%.
Chepe F.C - Independiente Puerto Asís 1:0