Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pingui FC jacramr
442-1 Tactiek jac1
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39 gemiddelde waardering 38.2
goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen slecht


35e minuut.
Escobar onderschept slim de pass. Escobar geeft de bal voor. Calvo speelt de bal door. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - jacramr 1:0

44e minuut.
Dadej heeft problemen om de bal te vangen. Öztek is nu in balbezit. Öztek passt de bal met de wreef. Hendrie rent richting de bal. Hendrie geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pingui FC 34%, jacramr 66%.
Pingui FC - jacramr 1:0

54e minuut.
Zdunik kopt de bal weg. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ottaviani rent richting de bal. Ottaviani geeft de bal voor. Vanderelst kopt de bal weg. Gazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazal draait met de bal, schiet en ... Herrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Dueñas probeert naar een medespeler te passen. Gazal is nu in balbezit. Gazal heeft problemen om de bal te vangen. Gazal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dantas geeft een hoge lob. Öztek is nu in balbezit. Daar is Öztek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztek draait met de bal, schiet en ... Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gazal heeft problemen om de bal te vangen. Gazal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Dantas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan passt de bal in één keer door. Kubatek is nu in balbezit. Kubatek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pingui FC 53%, jacramr 47%.
Pingui FC - jacramr 1:0