Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:21
  • Competitiewedstrijd: Primera C.02
  • Stadion: Bro-Team Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2906
Bro-Team Dawidhs Heimirichs
Primera Tactiek 6??
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 12.3
matig Schieten hopeloos
zwak Passen tragisch
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Doeltrap. Ferreira trapt de bal weg van het doel. Estupiñán kopt de bal weg. Gawor rent richting de bal. Gawor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Toche met de inworp. Molano rent richting de bal. Molano geeft een hoge lob. Couraca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bro-Team - Dawidhs Heimirichs 1:0

18e minuut.
Santana is nu in balbezit. Couraca is nu in balbezit. Santana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Couraca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heredia komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santoya heeft problemen om de bal te vangen. Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bro-Team - Dawidhs Heimirichs 2:0

35e minuut.
Gawor geeft een lange en hoge pass. Daar is Santoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Santoya de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Alcalá is nu in balbezit. Quesada onderschept slim de pass. Quesada met een sublieme pass. Yépez Parada rent richting de bal. Yépez Parada schiet op doel. Horodecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bro-Team 40%, Dawidhs Heimirichs 60%.
Bro-Team - Dawidhs Heimirichs 2:0

58e minuut.
Galván geeft een hoge lob. Inworp. Heredia met de inworp. Gawor is nu in balbezit. Gawor geeft de bal voor. Ferreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arroyo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bro-Team - Dawidhs Heimirichs 3:0

83e minuut.
Molano met een snelle inworp. Quesada met een sublieme pass. Estupiñán is nu in balbezit. Molano bereikt de bal nog maar net als eerste. Molano geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bro-Team 33%, Dawidhs Heimirichs 67%.
Bro-Team - Dawidhs Heimirichs 3:0