Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lecheros FC LA POBREZAAA
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 24.7
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


10e minuut.
Corredor geeft een lange en hoge pass. Daar is Godoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte passt de bal met de wreef. Mondragón is nu in balbezit. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Quiñónez geeft een lange en hoge pass. Arévalo kopt de bal weg. Urbina probeert de bal aan de voet te houden. Corredor rent richting de bal. Corredor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Urbina speelt de bal door. Corredor rent richting de bal. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor is nu in balbezit. Corredor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gordillo geeft een hoge lob. Godoy rent richting de bal. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gordillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lecheros FC 66%, LA POBREZAAA 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lecheros FC - LA POBREZAAA 0:0

48e minuut.
Amézquita rent richting de bal. Amézquita geeft een hoge lob. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo draait met de bal, schiet en ... Peñaranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - LA POBREZAAA 0:1

72e minuut.
Rosero is nu in balbezit. Corredor onderschept slim de pass. Arévalo rent richting de bal. Arévalo schiet op doel. Peñaranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - LA POBREZAAA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lecheros FC 65%, LA POBREZAAA 35%.
Lecheros FC - LA POBREZAAA 0:2