Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarcos F.C. Cougars_FC
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ospina rent richting de bal. Riveros onderschept slim de pass. Guerrero onderschept slim de pass. Ospina rent richting de bal. Ospina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Eslava is nu in balbezit. Guerrero is nu in balbezit. Ortiz is nu in balbezit. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Guerrero onderschept slim de pass. Ospina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riveros. Riveros krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros speelt de bal door. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ospina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ospina draait met de bal, schiet en ... Cuadrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Guerrero passt de bal in één keer door. Ospina is nu in balbezit. Riveros onderschept slim de pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarcos F.C. - Cougars_FC 0:1

33e minuut.
Flores is nu in balbezit. Calderón onderschept slim de pass. Calderón met een sublieme pass. Nariño is nu in balbezit. Nariño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Riveros rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero met een sublieme pass. Ospina rent richting de bal. Ospina draait met de bal, schiet en ... Cuadrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarcos F.C. 64%, Cougars_FC 36%.
Sarcos F.C. - Cougars_FC 0:1

48e minuut.
Flores speelt de bal door. Riveros rent richting de bal. Riveros passt de bal zonder na te denken. Ospina rent richting de bal. Ospina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Riveros is nu in balbezit. Ospina verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero rent richting de bal. Ospina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ospina schiet op doel. Cuadrado bokst de bal weg.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen. Calderón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sosa. Calderón raakt geblesseerd tijdens het duel. Jerez komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Albán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albán passt de bal in één keer door. Ospina bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Riveros is nu in balbezit. Flores rent richting de bal. Riveros begaat een overtreding. Riveros krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Flores rent richting de bal. Guerrero is nu in balbezit. Villarraga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villarraga krijgt een gele kaart. Guerrero raakt geblesseerd tijdens het duel. Albán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ospina is nu in balbezit. Ospina haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Albán passt de bal zonder na te denken. Ospina rent richting de bal. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarcos F.C. - Cougars_FC 0:2

79e minuut.
Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz met een sublieme pass. Junco is nu in balbezit. Villarraga onderschept slim de pass. Villarraga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarcos F.C. - Cougars_FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarcos F.C. 57%, Cougars_FC 43%.
Sarcos F.C. - Cougars_FC 1:2