Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faidubre FC EFRAINSITO ????‍????
352 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 22.6
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


11e minuut.
Roa passt de bal met de wreef. Camelo probeert naar een medespeler te passen. Coral Rosero is nu in balbezit. Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Barrientos met een sublieme pass. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives passt de bal in één keer door. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Jurado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurado geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rodríguez de bal onder controle te krijgen. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodríguez. Rodríguez krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Huertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa onderschept slim de pass. Roa passt de bal zonder na te denken. Vives is nu in balbezit. Vives schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faidubre FC 50%, EFRAINSITO ????‍???? 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Faidubre FC - EFRAINSITO ????‍???? 0:0

46e minuut.
Daar is Coral Rosero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas passt de bal zonder na te denken. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Jurado passt de bal in één keer door. Pimiento geeft de bal voor. Huertas kopt de bal weg. Lleras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lleras geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Barrientos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Infante de bal. Rodríguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodríguez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Esguerra zal de hoekschop nemen. Daar is Jurado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vives rent richting de bal. Vives draait met de bal, schiet en ... Amara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faidubre FC - EFRAINSITO ????‍???? 1:0

85e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante geeft een hoge lob. Coral Rosero kopt de bal weg. Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Faidubre FC - EFRAINSITO ????‍???? 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faidubre FC 48%, EFRAINSITO ????‍???? 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Faidubre FC - EFRAINSITO ????‍???? 1:1