Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dawidhs Heimirichs jacramr
6?? Tactiek jac1
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 34.4
tragic Schieten good
hopeless Passen average
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Öztek geeft de bal voor. Klungelig pakt Gazal de bal. Rozo is nu in balbezit. Gazal verovert de bal door een tackle van achteren. Gazal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Öztek is nu in balbezit. Öztek haalt uit met een fantastische trap. Gazal krijgt zijn hoofd ertegen. Öztek is nu in balbezit. Öztek haalt uit met een fantastische trap. Ferreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dawidhs Heimirichs - jacramr 0:1

23e minuut.
Daar is Santoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santoya geeft de bal voor. Londoño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gazal rent richting de bal. Gazal schiet op doel. Ferreira bokst de bal weg.

38e minuut.
Ulloa heeft problemen om de bal te vangen. Yépez Parada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulloa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kullman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazal draait met de bal, schiet en ... Ferreira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dawidhs Heimirichs - jacramr 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dawidhs Heimirichs 60%, jacramr 40%.
Dawidhs Heimirichs - jacramr 0:2

50e minuut.
Dueñas passt de bal zonder na te denken. Öztek geeft een hoge lob. Daar is Santoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazal verovert de bal door een tackle van achteren. Gazal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Estupiñán met een snelle inworp. Quesada speelt de bal door. Estupiñán met een sublieme pass. Gazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazal heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst passt de bal met de wreef. Gazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazal schiet op doel. Ferreira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dawidhs Heimirichs - jacramr 0:3

70e minuut.
Klungelig pakt Numpaque de bal. Chanowski geeft een hoge lob. Gazal is nu in balbezit. Daar is Gazal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dawidhs Heimirichs - jacramr 0:4

89e minuut.
Gazal rent richting de bal. Santoya is nu in balbezit. Gazal onderschept slim de pass. Gazal draait met de bal, schiet en ... Ferreira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dawidhs Heimirichs - jacramr 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dawidhs Heimirichs 53%, jacramr 47%.
Dawidhs Heimirichs - jacramr 0:5