Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarcos F.C. Lecheros FC
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Nariño passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rodríguez de bal. Rodríguez geeft een hoge lob. Nariño is nu in balbezit. Nariño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Moya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortiz. Moya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Verano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moya is nu in balbezit. Moya draait met de bal, schiet en ... Santos probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Godoy geeft de bal voor. Coronado kopt de bal weg. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jerez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puerto met een snelle inworp. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cuadrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarcos F.C. - Lecheros FC 0:1

13e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez geeft de bal voor. Calderón kopt de bal weg. Nariño rent richting de bal. Nariño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Villarraga de bal. Nariño rent richting de bal. Rosero onderschept slim de pass. Villarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Villarraga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peñaranda met een harde bal richting middenveld. Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moya rent richting de bal. Moya haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Moya geeft een lange en hoge pass. Ortiz kopt de bal weg. Zárate rent richting de bal. Zárate schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ortiz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarcos F.C. - Lecheros FC 0:2

26e minuut.
Klungelig pakt Ricaurte de bal. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zárate. Zárate krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Puerto passt de bal in één keer door. Daar is Zárate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya schiet op doel. Santos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarcos F.C. - Lecheros FC 0:3

29e minuut.
Zárate onderschept slim de pass. Zárate passt de bal met de wreef. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya draait met de bal, schiet en ... Santos probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarcos F.C. - Lecheros FC 0:4

40e minuut.
Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate geeft een lange en hoge pass. Moya rent richting de bal. Moya schiet op doel. Cuadrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarcos F.C. - Lecheros FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarcos F.C. 58%, Lecheros FC 42%.
Sarcos F.C. - Lecheros FC 0:5

46e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Moya onderschept slim de pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya haalt uit met een fantastische trap. Cuadrado bokst de bal weg.

79e minuut.
Villarraga probeert naar een medespeler te passen. Godoy rent richting de bal. Godoy geeft een lange en hoge pass. Moya rent richting de bal. Moya draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Zárate is nu in balbezit. Moya is nu in balbezit. Zárate rent richting de bal. Moya is nu in balbezit. Moya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarcos F.C. - Lecheros FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarcos F.C. 61%, Lecheros FC 39%.
Sarcos F.C. - Lecheros FC 0:6