Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pijaos F.C. Faidubre FC
424 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Anchico bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez rent richting de bal. Roa is nu in balbezit. Usme bereikt de bal nog maar net als eerste. Usme schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Anchico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez onderschept slim de pass. Yara rent richting de bal. Yara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Molano heeft problemen om de bal te vangen. Molano geeft een hoge lob. Narváez kopt de bal weg. Yara rent richting de bal. Yara draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Pimiento rent richting de bal. Pimiento probeert naar een medespeler te passen. Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez onderschept slim de pass. Narváez haalt uit met een fantastische trap. Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yara bereikt de bal nog maar net als eerste. Yara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaos F.C. - Faidubre FC 1:0

36e minuut.
Usme kan de bal niet met de borst controleren. Campaz probeert naar een medespeler te passen. Yara rent richting de bal. Yara draait met de bal, schiet en ... Contreras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaos F.C. - Faidubre FC 2:0

43e minuut.
Bautista is nu in balbezit. Esguerra rent richting de bal. Esguerra passt de bal zonder na te denken. Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Neira schiet op doel. Samper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijaos F.C. 42%, Faidubre FC 58%.
Pijaos F.C. - Faidubre FC 2:0

47e minuut.
Orozco rent richting de bal. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco maakt een afschuwelijke overtreding. Orozco krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Cadavid met een sublieme pass. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa geeft een hoge lob. Vives is nu in balbezit. Vives passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaos F.C. - Faidubre FC 2:1

62e minuut.
Anchico is nu in balbezit. Esguerra speelt de bal door. Anchico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Otálora kopt de bal weg. Usme rent richting de bal. Orozco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orozco krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Bautista rent richting de bal. Bautista passt de bal zonder na te denken. Yara rent richting de bal. Klungelig pakt Yara de bal. Yara haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Cadavid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Espinel komt het veld opgelopen. Bautista zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yara rent richting de bal. Yara draait met de bal, schiet en ... Contreras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaos F.C. - Faidubre FC 3:1

89e minuut.
Bautista geeft de bal voor. Inworp. Esguerra met een snelle inworp. Vives rent richting de bal. Vives schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaos F.C. - Faidubre FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijaos F.C. 54%, Faidubre FC 46%.
Pijaos F.C. - Faidubre FC 3:2