Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lecheros FC Cougars_FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Zárate rent richting de bal. Zárate probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Moya onderschept slim de pass. Moya haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Cougars_FC 1:0

14e minuut.
Albán kopt de bal weg. Klungelig pakt Godoy de bal. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Peñaranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lecheros FC - Cougars_FC 1:1

18e minuut.
Puerto is nu in balbezit. Puerto passt de bal zonder na te denken. Albán bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Ricaurte probeert naar een medespeler te passen. Walteros rent richting de bal. Flores is nu in balbezit. Walteros verovert de bal door een tackle van achteren. Walteros geeft een lange en hoge pass. Pinilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Godoy rent richting de bal. Ospina onderschept slim de pass. Ospina haalt uit met een fantastische trap. Peñaranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rosero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Cougars_FC 1:2

27e minuut.
Walteros onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eslava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ricaurte is nu in balbezit. Guerrero onderschept slim de pass. Ospina is nu in balbezit. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Albán probeert naar een medespeler te passen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero met een sublieme pass. Ospina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ospina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Cougars_FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lecheros FC 49%, Cougars_FC 51%.
Lecheros FC - Cougars_FC 1:3

50e minuut.
Peñaranda trapt de bal weg van het doel. Umaña rent richting de bal. Met opzet legt Albán zijn tegenspeler op de grond. Albán krijgt een gele kaart. Umaña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Verano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Arboleda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya rent richting de bal. Moya schiet op doel. Pinilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Godoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eslava geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ospina krijgt zijn hoofd ertegen. Peñaranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Cougars_FC 1:4

68e minuut.
Klungelig pakt Flores de bal. Zárate rent richting de bal. Zárate probeert naar een medespeler te passen. Moya is nu in balbezit. Moya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Flores geeft de bal voor. Inworp. Puerto met een snelle inworp. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zárate rent richting de bal. Zárate passt de bal met de wreef. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lecheros FC 52%, Cougars_FC 48%.
Lecheros FC - Cougars_FC 1:4