Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA POBREZAAA Sarcos F.C.
433 Tactiek 433
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Modesto kopt de bal weg. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riveros krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Riveros rent richting de bal. Modesto verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto speelt de bal door. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA POBREZAAA - Sarcos F.C. 1:0

13e minuut.
Gordillo is nu in balbezit. Gordillo haalt uit met een fantastische trap. Ortiz probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amézquita zal de hoekschop nemen. Cuadrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Corredor is nu in balbezit. Corredor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LA POBREZAAA - Sarcos F.C. 2:0

14e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Riveros de bal. Arévalo is nu in balbezit. Corredor bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cuadrado met een harde bal richting middenveld. Villarraga kopt de bal weg. Caldas probeert de bal aan de voet te houden. Nariño rent richting de bal. Nariño draait met de bal, schiet en ... Higuita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Riveros met een sublieme pass. Caldas met een sublieme pass. Corredor is nu in balbezit. Riveros is nu in balbezit. Corredor verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
LA POBREZAAA - Sarcos F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA POBREZAAA 46%, Sarcos F.C. 54%.
LA POBREZAAA - Sarcos F.C. 3:0

72e minuut.
Coronado probeert naar een medespeler te passen. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo is nu in balbezit. Nariño onderschept slim de pass. Nariño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LA POBREZAAA - Sarcos F.C. 3:1

73e minuut.
Arévalo speelt de bal door. Gordillo heeft problemen om de bal te vangen. Calderón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calderón krijgt een gele kaart. Gordillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Modesto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Corredor bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Modesto is nu in balbezit. Modesto geeft een hoge lob. Corredor met een sublieme pass. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA POBREZAAA 52%, Sarcos F.C. 48%.
LA POBREZAAA - Sarcos F.C. 3:1