Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faidubre FC Atletico Nacionall
352 Tactiek 451
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.8
redelijk Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Rodríguez onderschept slim de pass. de la Pava is nu in balbezit. de la Pava met een sublieme pass. Vives is nu in balbezit. Vives draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaimes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alfonso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Macías heeft problemen om de bal te vangen. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos draait met de bal, schiet en ... Contreras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faidubre FC - Atletico Nacionall 0:1

16e minuut.
Alfonso is nu in balbezit. Vives onderschept slim de pass. Vives passt de bal in één keer door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Faidubre FC - Atletico Nacionall 1:1

17e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Barrientos geeft een lange en hoge pass. Daar is Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pimiento geeft een hoge lob. Inworp. Díaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faidubre FC 56%, Atletico Nacionall 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Faidubre FC - Atletico Nacionall 1:1

48e minuut.
Buriticá geeft een hoge lob. Inworp. Barrientos met een snelle inworp. Usme rent richting de bal. Usme geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pimiento speelt de bal door. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez passt de bal in één keer door. Vives rent richting de bal. Vives haalt uit met een fantastische trap. Zuluaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faidubre FC 36%, Atletico Nacionall 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Faidubre FC - Atletico Nacionall 1:1