Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA POBREZAAA jacramr
433 Tactiek jac1
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
25.2 gemiddelde waardering 37.9
zwak Schieten goed
zwak Passen matig
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Londoño probeert naar een medespeler te passen. Gazal is nu in balbezit. Gordillo rent richting de bal. Gazal onderschept slim de pass. Gazal haalt uit met een fantastische trap. Higuita bokst de bal weg.

4e minuut.
Daar is Vanderelst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazal rent richting de bal. Gazal passt de bal in één keer door. Londoño is nu in balbezit. Londoño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Londoño rent richting de bal. Londoño passt de bal met de wreef. Gazal is nu in balbezit. Gazal draait met de bal, schiet en ... Higuita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA POBREZAAA - jacramr 0:1

10e minuut.
Vanderelst onderschept slim de pass. Vanderelst probeert naar een medespeler te passen. Gazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LA POBREZAAA - jacramr 0:2

13e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Rodríguez de la Peña onderschept slim de pass. Rodríguez de la Peña geeft de bal voor. Daar is Gazal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vanderelst kopt de bal weg. Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst probeert naar een medespeler te passen. Gazal rent richting de bal. Gazal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rodríguez de la Peña is nu in balbezit. Rodríguez de la Peña geeft de bal voor. Gazal is nu in balbezit. Gazal draait met de bal, schiet en ... Higuita probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Gazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazal haalt uit met een fantastische trap. Higuita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA POBREZAAA - jacramr 0:3

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Higuita niet meer kan verder spelen. Parrado komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Amézquita rent richting de bal. Vanderelst verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderelst met een sublieme pass. Klungelig pakt Londoño de bal. Londoño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Vanderelst met een snelle inworp. Rodríguez de la Peña rent richting de bal. Rodríguez de la Peña geeft een lange en hoge pass. Londoño maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA POBREZAAA - jacramr 0:4

37e minuut.
Chanowski is nu in balbezit. Chanowski geeft de bal voor. Daar is Gazal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazal haalt uit met een fantastische trap. Parrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA POBREZAAA - jacramr 0:5

41e minuut.
Öztek onderschept slim de pass. Öztek speelt de bal door. Modesto speelt de bal door. Corredor bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA POBREZAAA 75%, jacramr 25%.
LA POBREZAAA - jacramr 0:5

52e minuut.
Gordillo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanderelst met de inworp. Gazal heeft problemen om de bal te vangen. Gazal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Gordillo de bal. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas met een sublieme pass. Gazal rent richting de bal. Gazal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Öztek is nu in balbezit. Öztek passt de bal zonder na te denken. Gazal is nu in balbezit. Gazal schiet op doel. Parrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA POBREZAAA - jacramr 0:6

77e minuut.
Rodríguez de la Peña rent richting de bal. Modesto begaat een overtreding. Rodríguez de la Peña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez de la Peña zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gordillo heeft problemen om de bal te vangen. Gazal is nu in balbezit. Gazal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Modesto probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez de la Peña speelt de bal door. Gazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Inworp. Vanderelst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gazal met een sublieme pass. Londoño rent richting de bal. Londoño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA POBREZAAA 59%, jacramr 41%.
LA POBREZAAA - jacramr 0:6