Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lecheros FC Pingui FC
Normal Tactiek 442-1
34% Balbezit 66%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verano rent richting de bal. Dadej onderschept slim de pass. Dadej passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kubatek met een sublieme pass. Daar is Dadej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadej probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Pingui FC 0:1

5e minuut.
Moya probeert naar een medespeler te passen. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn onderschept slim de pass. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Pingui FC 0:2

16e minuut.
Kubatek probeert naar een medespeler te passen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel. Peñaranda bokst de bal weg.

20e minuut.
Dadej passt de bal zonder na te denken. Daar is Majda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majda probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej verovert de bal door een tackle van achteren. Dadej passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ermoyan de bal. Ermoyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Pingui FC 0:3

29e minuut.
Heffler passt de bal zonder na te denken. Ermoyan is nu in balbezit. Kubatek is nu in balbezit. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Pingui FC 0:4

35e minuut.
Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej is nu in balbezit. Dadej passt de bal met de wreef. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kubatek passt de bal in één keer door. Dadej is nu in balbezit. Dadej met een sublieme pass. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Dantas rent richting de bal. Dantas probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Godoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peñaranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Pingui FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lecheros FC 72%, Pingui FC 28%.
Lecheros FC - Pingui FC 0:5

47e minuut.
Dadej speelt de bal door. Klungelig pakt Walteros de bal. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel. Peñaranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Pingui FC 0:6

49e minuut.
Dantas is nu in balbezit. Dantas speelt de bal door. Zárate geeft de bal voor. Moya is nu in balbezit. Moya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dantas speelt de bal door. Kubatek is nu in balbezit. Kubatek passt de bal in één keer door. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel. Peñaranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Paszczyszyn geeft een hoge lob. Godoy controleert de bal met de borst. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Peñaranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Pingui FC 0:7

60e minuut.
Majda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn geeft een lange en hoge pass. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ermoyan schiet op doel. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn geeft de bal voor. Ermoyan controleert de bal met de borst. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Szczygieł met een snelle inworp. Kubatek rent richting de bal. Kubatek met een sublieme pass. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lecheros FC - Pingui FC 0:8

88e minuut.
Paradys bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Majda rent richting de bal. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lecheros FC 71%, Pingui FC 29%.
Lecheros FC - Pingui FC 0:8