Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bro-Team Faidubre FC
Primera Tactiek 352
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 20
adequate Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Roa passt de bal met de wreef. Molano probeert naar een medespeler te passen. Amara heeft problemen om de bal te vangen. Patarroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Patarroyo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Amara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molano met een snelle inworp. Gawor geeft een hoge lob. Patarroyo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Couraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Couraca probeert naar een medespeler te passen. Patarroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Patarroyo schiet op doel. Macías probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bro-Team - Faidubre FC 1:0

16e minuut.
Amara geeft de bal voor. Patarroyo rent richting de bal. Amara is nu in balbezit. Patarroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Patarroyo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Molano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gawor rent richting de bal. Gawor speelt de bal door. Couraca rent richting de bal. Couraca haalt uit met een fantastische trap. Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Contreras met een harde bal richting middenveld. Gawor kopt de bal weg. Daar is Macías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Couraca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bro-Team - Faidubre FC 2:0

34e minuut.
Suesca passt de bal zonder na te denken. Molano probeert naar een medespeler te passen. Patarroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Patarroyo haalt uit met een fantastische trap. Contreras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Heredia geeft een hoge lob. Molano probeert de bal aan de voet te houden. Esguerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Esguerra geeft de bal voor. Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bro-Team 35%, Faidubre FC 65%.
Bro-Team - Faidubre FC 2:0

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Horodecki trapt de bal weg. Espinel is nu in balbezit. Couraca rent richting de bal. Couraca haalt uit met een fantastische trap. Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Couraca is nu in balbezit. Pimiento onderschept slim de pass. Pimiento speelt de bal door. Daar is Patarroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patarroyo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Heredia geeft een hoge lob. Molano rent richting de bal. Molano probeert naar een medespeler te passen. Couraca is nu in balbezit. Couraca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bro-Team - Faidubre FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bro-Team 32%, Faidubre FC 68%.
Bro-Team - Faidubre FC 3:0