Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-05 01:21
  • Competitiewedstrijd: Primera C.03
  • Stadion: LA CÁNDELA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11750
PAPOMAN Furia Tiburona
3 - 6 - 1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Bayle heeft problemen om de bal te vangen. Bayle geeft de bal voor. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Campaz verovert de bal door een tackle van achteren. Campaz haalt uit met een fantastische trap. del Río bokst de bal weg.

6e minuut.
Ansolini passt de bal zonder na te denken. Campaz is nu in balbezit. Morelos rent richting de bal. Campaz onderschept slim de pass. Campaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fluch met een snelle inworp. Campaz probeert de bal met de borst te controleren. Morelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campaz onderschept slim de pass. Campaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - Furia Tiburona 1:0

26e minuut.
del Río trapt de bal weg. Bayle kopt de bal weg. Campaz rent richting de bal. Campaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - Furia Tiburona 2:0

30e minuut.
Barbot passt de bal met de wreef. Bayle is nu in balbezit. Bayle speelt de bal door. Campaz is nu in balbezit. Campaz draait met de bal, schiet en ... del Río kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - Furia Tiburona 3:0

40e minuut.
Llano met een sublieme pass. Morelos met een sublieme pass. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Campaz verovert de bal door een tackle van achteren. Campaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ansolini met een sublieme pass. Campaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Belalcázar is nu in balbezit. Campaz onderschept slim de pass. Campaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPOMAN 32%, Furia Tiburona 68%.
PAPOMAN - Furia Tiburona 3:0

56e minuut.
Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Fluch probeert naar een medespeler te passen. Paál speelt de bal door. Campaz rent richting de bal. Campaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. del Río trapt de bal weg. Bayle kopt de bal weg. Campaz rent richting de bal. Campaz haalt uit met een fantastische trap. del Río bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - Furia Tiburona 4:0

75e minuut.
Fluch met een sublieme pass. Bayle met een sublieme pass. Campaz is nu in balbezit. Campaz schiet op doel. del Río werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - Furia Tiburona 5:0

80e minuut.
Barbot probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ansolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbot met een sublieme pass. Campaz is nu in balbezit. Campaz haalt uit met een fantastische trap. del Río kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Albarracín heeft problemen om de bal te vangen. Paál met een sublieme pass. Guerra rent richting de bal. Campaz verovert de bal door een tackle van achteren. Campaz haalt uit met een fantastische trap. del Río verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPOMAN 26%, Furia Tiburona 74%.
PAPOMAN - Furia Tiburona 5:0