Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
insurgentes Nuevos talentos dsd
Normal Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20.7
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Barco de bal onder controle te krijgen. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio passt de bal in één keer door. Foronda rent richting de bal. Foronda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - Nuevos talentos dsd 0:1

11e minuut.
Villalobos geeft een hoge lob. Foronda kopt de bal weg. Celis rent richting de bal. Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - Nuevos talentos dsd 0:2

20e minuut.
Zamudio kan de bal niet met de borst controleren. Zamudio probeert naar een medespeler te passen. Dulce bereikt de bal nog maar net als eerste. Foronda onderschept slim de pass. Foronda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Villalobos is nu in balbezit. Dueñas probeert naar een medespeler te passen. Zamudio rent richting de bal. Zamudio draait met de bal, schiet en ... Martínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - Nuevos talentos dsd 0:3

45e minuut.
Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrer passt de bal in één keer door. Foronda rent richting de bal. Foronda schiet op doel. Martínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - Nuevos talentos dsd 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: insurgentes 64%, Nuevos talentos dsd 36%.
insurgentes - Nuevos talentos dsd 0:4

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puerto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos geeft een hoge lob. Cubillos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Celis is nu in balbezit. Losada rent richting de bal. Celis is nu in balbezit. Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Losada geeft een lange en hoge pass. Martínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Villalobos is nu in balbezit. Villalobos passt de bal zonder na te denken. Ferrer rent richting de bal. Ferrer haalt uit met een fantastische trap. Martínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Parrado speelt de bal door. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos met een sublieme pass. Daar is Ferrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - Nuevos talentos dsd 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: insurgentes 56%, Nuevos talentos dsd 44%.
insurgentes - Nuevos talentos dsd 0:5