Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER DE QUERETARO ATH Robledo
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Valdelamar verovert de bal door een tackle van achteren. Valdelamar met een sublieme pass. Posso is nu in balbezit. Posso draait met de bal, schiet en ... Villegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER DE QUERETARO ATH - Robledo 0:1

3e minuut.
Posso is nu in balbezit. Arroyave begaat een overtreding. Posso raakt geblesseerd tijdens het duel. Buendía met een snel genomen vrije trap. Daar is Munévar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdelamar rent richting de bal. Valdelamar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Posso onderschept slim de pass. Posso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Melo de bal. Munévar rent richting de bal. Munévar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER DE QUERETARO ATH - Robledo 0:2

7e minuut.
Arroyave speelt de bal door. Palomar heeft problemen om de bal te vangen. Munévar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munévar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Estacio geeft een lange en hoge pass. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Arroyave bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyave schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Tapias met een snelle inworp. Palomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomar passt de bal met de wreef. Arroyave bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyave haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER DE QUERETARO ATH - Robledo 1:2

39e minuut.
Tapias bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Meza passt de bal zonder na te denken. Arroyave bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyave haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cortés probeert de bal met de borst te controleren. Arroyave onderschept slim de pass. Arroyave passt de bal in één keer door. Palomar rent richting de bal. Palomar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER DE QUERETARO ATH 51%, Robledo 49%.
INTER DE QUERETARO ATH - Robledo 1:2

48e minuut.
Arroyave controleert de bal met de borst. Buendía verovert de bal door een tackle van achteren. Buendía geeft een hoge lob. Munévar heeft problemen om de bal te vangen. Munévar draait met de bal, schiet en ... Villegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Palomar passt de bal met de wreef. Vargas geeft een hoge lob. Arroyave bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyave draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
INTER DE QUERETARO ATH - Robledo 2:2

56e minuut.
Vargas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arbeláez komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Posso bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeláez onderschept slim de pass. Arbeláez speelt de bal door. Arroyave bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyave schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Posso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mojica komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER DE QUERETARO ATH 48%, Robledo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INTER DE QUERETARO ATH - Robledo 2:2