Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Legion FC Cucuta fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barragán met een snelle inworp. Palacio is nu in balbezit. Palomar verovert de bal door een tackle van achteren. Palomar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Legion FC - Cucuta fc 0:1

24e minuut.
de la Ossa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ardila bereikt de bal nog maar net als eerste. Flechas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flechas geeft een hoge lob. Palomar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Legion FC 65%, Cucuta fc 35%.
La Legion FC - Cucuta fc 0:1

47e minuut.
de la Ossa probeert de bal aan de voet te houden. Vásquez rent richting de bal. de la Ossa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de la Ossa krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Daar is Barragán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melo rent richting de bal. Melo probeert naar een medespeler te passen. Palomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Legion FC - Cucuta fc 0:2

54e minuut.
Pulgarín rent richting de bal. Pulgarín probeert naar een medespeler te passen. Portilla rent richting de bal. Portilla schiet op doel. Pastrana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Legion FC - Cucuta fc 1:2

55e minuut.
Flechas speelt de bal door. Pastrana rent richting de bal. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Portilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Portilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Palomar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Melo de bal. Barragán is nu in balbezit. Palomar verovert de bal door een tackle van achteren. Palomar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Legion FC - Cucuta fc 1:3

57e minuut.
Palomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardila rent richting de bal. Ardila passt de bal met de wreef. Melo rent richting de bal. Melo draait met de bal, schiet en ... Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Portilla onderschept slim de pass. Pulgarín rent richting de bal. Portilla rent richting de bal. Pulgarín rent richting de bal. Pulgarín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Junco met een sublieme pass. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán speelt de bal door. Portilla is nu in balbezit. Portilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Palacio rent richting de bal. Melo onderschept slim de pass. Melo geeft een hoge lob. Palomar rent richting de bal. Palomar haalt uit met een fantastische trap. Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Legion FC - Cucuta fc 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Legion FC 55%, Cucuta fc 45%.
La Legion FC - Cucuta fc 1:4