Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 01:21
  • Competitiewedstrijd: Primera C.03
  • Stadion: LA CÁNDELA
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3167
PAPOMAN insurgentes
3 - 6 - 1 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 20.6
redelijk Schieten matig
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Barco geeft een hoge lob. Puiu kopt de bal weg. Daar is Celis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campaz rent richting de bal. Campaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - insurgentes 1:0

10e minuut.
Bayle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bruravik komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Arias haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paál de bal onder controle te krijgen. Bruravik kopt de bal weg. Arias is nu in balbezit. Arias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Samojeden rent richting de bal. Samojeden geeft een hoge lob. Campaz rent richting de bal. Campaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - insurgentes 2:0

30e minuut.
Buchalski met een harde bal richting middenveld. Barco kopt de bal weg. Paál rent richting de bal. Arias onderschept slim de pass. Arias geeft de bal voor. Rubinstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Arias rent richting de bal. Puiu verovert de bal door een tackle van achteren. Puiu speelt de bal door. Campaz rent richting de bal. Campaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Martínez trapt de bal weg. Bruravik rent richting de bal. Bruravik passt de bal in één keer door. Campaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Campaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPOMAN 54%, insurgentes 46%.
PAPOMAN - insurgentes 2:0

49e minuut.
Puiu rent richting de bal. Puiu passt de bal in één keer door. Dueñas heeft problemen om de bal te vangen. Ansolini rent richting de bal. Ansolini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martínez met een harde bal richting middenveld. Dueñas kopt de bal weg. Daar is Campaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Bruravik passt de bal met de wreef. Barbot is nu in balbezit. Barbot passt de bal in één keer door. Campaz rent richting de bal. Campaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - insurgentes 3:0

56e minuut.
Arias kopt de bal weg. Klungelig pakt Campaz de bal. Algarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Campaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Campaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fluch probeert naar een medespeler te passen. Bruravik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruravik passt de bal zonder na te denken. Campaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Campaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Dulce de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puiu met een snelle inworp. Bruravik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruravik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bruravik passt de bal met de wreef. Ansolini is nu in balbezit. Ansolini met een sublieme pass. Campaz rent richting de bal. Campaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Valoyes geeft een lange en hoge pass. Fluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fluch speelt de bal door. Campaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Campaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bruravik probeert naar een medespeler te passen. Campaz is nu in balbezit. Dulce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campaz onderschept slim de pass. Campaz schiet op doel. Martínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - insurgentes 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPOMAN 23%, insurgentes 77%.
PAPOMAN - insurgentes 4:0