Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los piratas de nuca jamás La Legion FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 21.2
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Daar is Pulgarín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín onderschept slim de pass. Pulgarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgarín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los piratas de nuca jamás - La Legion FC 0:1

27e minuut.
de la Ossa geeft de bal voor. Farfán rent richting de bal. Farfán probeert naar een medespeler te passen. Portilla rent richting de bal. Portilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
los piratas de nuca jamás - La Legion FC 0:2

32e minuut.
Farfán is nu in balbezit. Farfán passt de bal in één keer door. Algarra heeft problemen om de bal te vangen. Portilla rent richting de bal. Portilla schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
los piratas de nuca jamás - La Legion FC 0:3

39e minuut.
Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín geeft een lange en hoge pass. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño onderschept slim de pass. Herreño draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Algarra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palacio met de inworp. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los piratas de nuca jamás 56%, La Legion FC 44%.
los piratas de nuca jamás - La Legion FC 0:3

55e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Ardila verovert de bal door een tackle van achteren. Ardila met een sublieme pass. Herreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Barragán geeft een hoge lob. Inworp. Coral Rosero met een snelle inworp. Tuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Puerta kopt de bal weg. Palacio rent richting de bal. Palacio geeft een lange en hoge pass. Portilla rent richting de bal. Portilla schiet op doel. Mahecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Coral Rosero is nu in balbezit. Coral Rosero geeft de bal voor. Daar is Ardila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuta is nu in balbezit. Tuta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los piratas de nuca jamás 59%, La Legion FC 41%.
los piratas de nuca jamás - La Legion FC 0:3