Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cucuta fc MotoBomba FC
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Pastrana speelt de bal door. Melo kopt de bal weg. Berrío speelt de bal door. Palomar is nu in balbezit. Palomar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Estacio probeert naar een medespeler te passen. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado probeert naar een medespeler te passen. Ayala is nu in balbezit. Ayala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Solano geeft een lange en hoge pass. Melo rent richting de bal. Losada begaat een overtreding. Melo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flechas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Benavides kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cucuta fc 63%, MotoBomba FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cucuta fc - MotoBomba FC 0:0

54e minuut.
Estacio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ayala de bal. de la Peña rent richting de bal. Ayala rent richting de bal. Ayala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucuta fc - MotoBomba FC 0:1

63e minuut.
Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Mancera met de inworp. Estacio is nu in balbezit. Estacio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
de la Peña rent richting de bal. Berrío bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrío passt de bal in één keer door. Palomar is nu in balbezit. Palomar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cucuta fc - MotoBomba FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cucuta fc 63%, MotoBomba FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cucuta fc - MotoBomba FC 1:1