Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los piratas de nuca jamás kots fx
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 26
hopeless Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Garcés rent richting de bal. Martín onderschept slim de pass. Martín passt de bal zonder na te denken. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los piratas de nuca jamás - kots fx 0:1

5e minuut.
Herreño heeft problemen om de bal te vangen. Villarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Villarraga passt de bal in één keer door. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los piratas de nuca jamás - kots fx 0:2

15e minuut.
Grajales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera passt de bal in één keer door. Otero is nu in balbezit. Otero geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Muñoz passt de bal in één keer door. Tuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuta speelt de bal door. Herreño rent richting de bal. Herreño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los piratas de nuca jamás 57%, kots fx 43%.
los piratas de nuca jamás - kots fx 0:2

57e minuut.
Martín is nu in balbezit. Otero probeert naar een medespeler te passen. Algarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Villarraga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los piratas de nuca jamás - kots fx 0:3

62e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera probeert naar een medespeler te passen. Villarraga rent richting de bal. Villarraga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Coral Rosero verovert de bal door een tackle van achteren. Coral Rosero met een sublieme pass. Tuta speelt de bal door. Herreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño draait met de bal, schiet en ... Palencia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera met een sublieme pass. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los piratas de nuca jamás - kots fx 0:4

87e minuut.
Salcedo kopt de bal weg. Garcés heeft problemen om de bal te vangen. Garcés met een sublieme pass. Klungelig pakt Villarraga de bal. Villarraga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los piratas de nuca jamás 64%, kots fx 36%.
los piratas de nuca jamás - kots fx 0:4