Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuevos talentos dsd INTER DE QUERETARO ATH
Attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ferrer onderschept slim de pass. Ferrer speelt de bal door. Foronda rent richting de bal. Foronda haalt uit met een fantastische trap. Villegas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Inworp. Villalobos met de inworp. Foronda is nu in balbezit. Foronda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ferrer de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cifuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Palomar is nu in balbezit. Palomar passt de bal zonder na te denken. Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noguera speelt de bal door. Estacio is nu in balbezit. Foronda verovert de bal door een tackle van achteren. Foronda draait met de bal, schiet en ... Villegas bokst de bal weg.

32e minuut.
Noguera met een sublieme pass. Losada is nu in balbezit. Losada geeft de bal voor. Foronda is nu in balbezit. Foronda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevos talentos dsd - INTER DE QUERETARO ATH 1:0

37e minuut.
Noguera passt de bal zonder na te denken. Cifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zamudio geeft de bal voor. Ferrer is nu in balbezit. Foronda rent richting de bal. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuevos talentos dsd 35%, INTER DE QUERETARO ATH 65%.
Nuevos talentos dsd - INTER DE QUERETARO ATH 1:0

47e minuut.
Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Foronda rent richting de bal. Palomar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palomar krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Arbeláez rent richting de bal. Arbeláez geeft een lange en hoge pass. Noguera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palomar is nu in balbezit. Palomar haalt uit met een fantastische trap. Zuluaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nuevos talentos dsd - INTER DE QUERETARO ATH 1:1

86e minuut.
Cifuentes passt de bal zonder na te denken. Palomar rent richting de bal. Noguera is nu in balbezit. Palomar is nu in balbezit. Palomar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuevos talentos dsd 43%, INTER DE QUERETARO ATH 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nuevos talentos dsd - INTER DE QUERETARO ATH 1:1