Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olivares FC La Legion FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


9e minuut.
Ardila geeft de bal voor. Farfán kopt de bal weg. Daar is Leguízamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portilla is nu in balbezit. Portilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olivares FC - La Legion FC 0:1

13e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Ardila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Portilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Portilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pulgarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez passt de bal in één keer door. Briceño rent richting de bal. Briceño schiet op doel. Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno passt de bal in één keer door. Junco rent richting de bal. Briceño onderschept slim de pass. Briceño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ardila geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medellín met een snelle inworp. Moreno rent richting de bal. Moreno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olivares FC - La Legion FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olivares FC 41%, La Legion FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olivares FC - La Legion FC 1:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farfán met een snelle inworp. Gutiérrez rent richting de bal. Pulgarín verovert de bal door een tackle van achteren. Pulgarín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Montejo met de inworp. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Ardila bereikt de bal nog maar net als eerste. Munévar onderschept slim de pass. Munévar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Munévar is nu in balbezit. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft een hoge lob. Montejo is nu in balbezit. Montejo geeft de bal voor. Cruz bokst de bal weg.

85e minuut.
Barragán speelt de bal door. Farfán is nu in balbezit. Farfán geeft een hoge lob. Portilla is nu in balbezit. Portilla draait met de bal, schiet en ... Guacaneme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Guacaneme niet meer kan verder spelen. Montes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olivares FC 42%, La Legion FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olivares FC - La Legion FC 1:1