Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER DE QUERETARO ATH insurgentes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias passt de bal in één keer door. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ... Villegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER DE QUERETARO ATH - insurgentes 0:1

8e minuut.
Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias begaat een overtreding. Arias krijgt een gele kaart. Cifuentes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villarraga met een snel genomen vrije trap. Arroyave is nu in balbezit. Arroyave draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cifuentes heeft problemen om de bal te vangen. Arias rent richting de bal. Arias probeert naar een medespeler te passen. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vallejo geeft een hoge lob. Inworp. Quintana met de inworp. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Quintana passt de bal met de wreef. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ... Villarraga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villegas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER DE QUERETARO ATH - insurgentes 0:2

29e minuut.
Maldonado geeft een lange en hoge pass. Vargas kopt de bal weg. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER DE QUERETARO ATH - insurgentes 1:2

33e minuut.
Maldonado passt de bal met de wreef. Luna is nu in balbezit. Luna passt de bal zonder na te denken. Arroyave is nu in balbezit. Arroyave haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
INTER DE QUERETARO ATH - insurgentes 2:2

34e minuut.
Maldonado geeft de bal voor. Arias rent richting de bal. Arias passt de bal met de wreef. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Martínez trapt de bal weg. Cifuentes kopt de bal weg. Luna rent richting de bal. Arroyave rent richting de bal. Arroyave schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Quintana met de inworp. Arias is nu in balbezit. Arias geeft de bal voor. Daar is Villarraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna onderschept slim de pass. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER DE QUERETARO ATH 58%, insurgentes 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INTER DE QUERETARO ATH - insurgentes 2:2

51e minuut.
Villarraga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quintana met een snelle inworp. Arias rent richting de bal. Arias geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Arias geeft een lange en hoge pass. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante draait met de bal, schiet en ... Villegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dulce is nu in balbezit. Dulce geeft een lange en hoge pass. Infante kopt de bal weg. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias schiet op doel. Villegas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER DE QUERETARO ATH 52%, insurgentes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INTER DE QUERETARO ATH - insurgentes 2:2