Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
insurgentes MotoBomba FC
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros rent richting de bal. Barco begaat een overtreding. Barco krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Barco onderschept slim de pass. Barco geeft een lange en hoge pass. Celis rent richting de bal. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
insurgentes - MotoBomba FC 1:0

21e minuut.
Losada is nu in balbezit. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias passt de bal in één keer door. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Peña rent richting de bal. de la Peña passt de bal zonder na te denken. Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
insurgentes - MotoBomba FC 1:1

38e minuut.
Cruz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valoyes met de inworp. Arias rent richting de bal. Arias geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Mancera met een snelle inworp. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio geeft een lange en hoge pass. Ayala rent richting de bal. Ayala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: insurgentes 55%, MotoBomba FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
insurgentes - MotoBomba FC 1:1

59e minuut.
de la Peña passt de bal zonder na te denken. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal in één keer door. Ceballos is nu in balbezit. Ceballos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Estacio rent richting de bal. Estacio geeft de bal voor. Klungelig pakt Celis de bal. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: insurgentes 61%, MotoBomba FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
insurgentes - MotoBomba FC 1:1