Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-19 01:21
  • Competitiewedstrijd: Primera C.03
  • Stadion: LA CÁNDELA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5699
PAPOMAN INTER DE QUERETARO ATH
3 - 6 - 1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 18.1
good Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fluch zal de hoekschop nemen. Bayle speelt de bal door. Campaz rent richting de bal. Campaz draait met de bal, schiet en ... Villegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Paál passt de bal in één keer door. Ansolini is nu in balbezit. Ansolini passt de bal zonder na te denken. Daar is Campaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Estacio met een harde bal richting middenveld. Bayle kopt de bal weg. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Campaz onderschept slim de pass. Campaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Estacio trapt de bal weg. Barbot probeert naar een medespeler te passen. Campaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - INTER DE QUERETARO ATH 1:0

13e minuut.
Cifuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Paál rent richting de bal. Paál passt de bal in één keer door. Campaz rent richting de bal. Campaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - INTER DE QUERETARO ATH 2:0

15e minuut.
Bayle rent richting de bal. Bayle met een sublieme pass. Ansolini speelt de bal door. Campaz rent richting de bal. Campaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Paál passt de bal in één keer door. Fluch rent richting de bal. Fluch passt de bal met de wreef. Campaz rent richting de bal. Campaz haalt uit met een fantastische trap. Villegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - INTER DE QUERETARO ATH 3:0

28e minuut.
Puiu rent richting de bal. Puiu passt de bal zonder na te denken. Bayle speelt de bal door. Campaz rent richting de bal. Campaz draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Estacio geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fluch neemt de hoekschop. Campaz springt en kopt de bal. Villegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - INTER DE QUERETARO ATH 4:0

38e minuut.
Ansolini passt de bal met de wreef. Paál probeert naar een medespeler te passen. Barbot speelt de bal door. Campaz rent richting de bal. Campaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - INTER DE QUERETARO ATH 5:0

42e minuut.
Bayle probeert naar een medespeler te passen. Ansolini rent richting de bal. Ansolini passt de bal met de wreef. Campaz rent richting de bal. Campaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPOMAN 25%, INTER DE QUERETARO ATH 75%.
PAPOMAN - INTER DE QUERETARO ATH 5:0

47e minuut.
Puiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle met een sublieme pass. Ansolini rent richting de bal. Ansolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Fluch kopt de bal weg. Melo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vallejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campaz rent richting de bal. Campaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - INTER DE QUERETARO ATH 6:0

55e minuut.
Ansolini speelt de bal door. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campaz onderschept slim de pass. Campaz draait met de bal, schiet en ... Villegas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Estacio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ansolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansolini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas passt de bal met de wreef. Vallejo is nu in balbezit. Campaz verovert de bal door een tackle van achteren. Campaz haalt uit met een fantastische trap. Villegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villarraga is nu in balbezit. Campaz onderschept slim de pass. Campaz haalt uit met een fantastische trap. Villegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Paál speelt de bal door. Fluch speelt de bal door. Villarraga rent richting de bal. Campaz onderschept slim de pass. Campaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ansolini onderschept slim de pass. Ansolini met een sublieme pass. Campaz rent richting de bal. Campaz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Villarraga de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bayle zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Fluch de bal. Campaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Campaz schiet op doel. Villegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - INTER DE QUERETARO ATH 7:0

68e minuut.
Ansolini passt de bal met de wreef. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle passt de bal in één keer door. Campaz is nu in balbezit. Campaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiu probeert naar een medespeler te passen. Campaz is nu in balbezit. Campaz draait met de bal, schiet en ... Villegas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - INTER DE QUERETARO ATH 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPOMAN 26%, INTER DE QUERETARO ATH 74%.
PAPOMAN - INTER DE QUERETARO ATH 8:0