Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cucuta fc Dep Cali
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15.8
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


9e minuut.
Solano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flechas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flechas geeft de bal voor. Melo is nu in balbezit. Melo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meza met een snelle inworp. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo geeft de bal voor. Téllez springt en kopt de bal. Pastrana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Poveda probeert de bal aan de voet te houden. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez geeft de bal voor. Palomar rent richting de bal. Palomar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Palomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo is nu in balbezit. Melo draait met de bal, schiet en ... Colorado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Poveda is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Meza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melo rent richting de bal. Palomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomar schiet op doel. Poveda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucuta fc - Dep Cali 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cucuta fc 46%, Dep Cali 54%.
Cucuta fc - Dep Cali 1:0

61e minuut.
Contreras met een snelle inworp. Melo rent richting de bal. Melo passt de bal met de wreef. Flechas rent richting de bal. Flechas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucuta fc - Dep Cali 2:0

64e minuut.
Riveros passt de bal met de wreef. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrío tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berrío krijgt een gele kaart. Téllez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Patarroyo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Meza geeft een hoge lob. Berrío probeert de bal aan de voet te houden. Berrío passt de bal met de wreef. Melo is nu in balbezit. Melo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Patarroyo met een sublieme pass. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán rent richting de bal. Téllez onderschept slim de pass. Téllez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cucuta fc 35%, Dep Cali 65%.
Cucuta fc - Dep Cali 2:0