Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MotoBomba FC INTER DE QUERETARO ATH
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Bedoya geeft de bal voor. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio met een sublieme pass. Klungelig pakt Ayala de bal. Ayala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Arroyave rent richting de bal. Arroyave passt de bal zonder na te denken. Palomar rent richting de bal. Palomar schiet op doel. Benavides probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MotoBomba FC - INTER DE QUERETARO ATH 0:1

21e minuut.
Melo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Estacio. Melo raakt geblesseerd tijdens het duel. Cifuentes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Arroyave is nu in balbezit. Arroyave schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ayala rent richting de bal. Ayala draait met de bal, schiet en ... Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Estacio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MotoBomba FC - INTER DE QUERETARO ATH 1:1

38e minuut.
Meza probeert naar een medespeler te passen. Arroyave bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyave schiet op doel. Losada rent richting de bal. Losada geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MotoBomba FC 51%, INTER DE QUERETARO ATH 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MotoBomba FC - INTER DE QUERETARO ATH 1:1

50e minuut.
Vallejo onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mercado met een snelle inworp. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Villegas met een harde bal richting middenveld. Bedoya kopt de bal weg. Klungelig pakt Villarraga de bal. Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos schiet op doel. Villegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Riveros rent richting de bal. Meza onderschept slim de pass. Meza speelt de bal door. Arroyave bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyave draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mercado geeft de bal voor. Klungelig pakt Ceballos de bal. Estacio verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala is nu in balbezit. Ayala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MotoBomba FC 48%, INTER DE QUERETARO ATH 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MotoBomba FC - INTER DE QUERETARO ATH 1:1