Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER DE QUERETARO ATH MotoBomba FC
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Bedoya passt de bal in één keer door. de la Peña kan de bal niet met de borst controleren. de la Peña speelt de bal door. Mercado is nu in balbezit. Mercado geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Ayala passt de bal met de wreef. Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos draait met de bal, schiet en ... Villegas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER DE QUERETARO ATH - MotoBomba FC 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Vallejo de bal. Mercado verovert de bal door een tackle van achteren. Mercado geeft een lange en hoge pass. Ceballos is nu in balbezit. Ceballos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Estacio is nu in balbezit. Ceballos onderschept slim de pass. Ceballos probeert naar een medespeler te passen. Ayala is nu in balbezit. Ayala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER DE QUERETARO ATH - MotoBomba FC 0:2

43e minuut.
Estacio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Estacio met de inworp. Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER DE QUERETARO ATH 72%, MotoBomba FC 28%.
INTER DE QUERETARO ATH - MotoBomba FC 0:2

48e minuut.
Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejo met een sublieme pass. Arroyave is nu in balbezit. Arroyave schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Palomar rent richting de bal. Palomar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Losada de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maldonado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Benavides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mercado rent richting de bal. Mercado passt de bal in één keer door. Vallejo verovert de bal door een tackle van achteren. Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER DE QUERETARO ATH 60%, MotoBomba FC 40%.
INTER DE QUERETARO ATH - MotoBomba FC 0:2