Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BucaraManchester Real_Cartagena
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 19.8
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu onderschept slim de pass. Rusu passt de bal in één keer door. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rusu is nu in balbezit. Rusu haalt uit met een fantastische trap. Vizcaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Romero de bal. Sequeda verovert de bal door een tackle van achteren. Sequeda passt de bal met de wreef. Galvis rent richting de bal. Galvis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Furman is nu in balbezit. Furman geeft een lange en hoge pass. Stuttler speelt de bal door. Rusu is nu in balbezit. Rusu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Real_Cartagena 1:0

28e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Rivas speelt de bal door. Pineda is nu in balbezit. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Sequeda is nu in balbezit. Vitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray passt de bal met de wreef. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. Paal! Vizcaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BucaraManchester 49%, Real_Cartagena 51%.
BucaraManchester - Real_Cartagena 1:0

46e minuut.
Vitray rent richting de bal. Vitray passt de bal met de wreef. Pineda rent richting de bal. Rusu is nu in balbezit. Rusu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Stuttler met een sublieme pass. Pineda is nu in balbezit. Rusu rent richting de bal. Rusu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Coronado de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Real_Cartagena 2:0

52e minuut.
de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda onderschept slim de pass. Pineda passt de bal in één keer door. Rusu rent richting de bal. Rusu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero speelt de bal door. Rusu is nu in balbezit. Klungelig pakt Rusu de bal. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Real_Cartagena 3:0

69e minuut.
Vitray geeft de bal voor. de la Cruz is nu in balbezit. Pineda onderschept slim de pass. Rusu is nu in balbezit. Rusu schiet op doel. Vizcaya bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stuttler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vizcaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray onderschept slim de pass. Vitray passt de bal met de wreef. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vitray onderschept slim de pass. Vitray geeft een lange en hoge pass. Daar is Coronado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusu is nu in balbezit. Rusu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Stuttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuttler geeft een hoge lob. Pineda kopt de bal weg. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BucaraManchester 38%, Real_Cartagena 62%.
BucaraManchester - Real_Cartagena 3:0