Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Deibys FPC club deportivo felinos
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Hoyos kopt de bal weg. Rentería speelt de bal door. Rey is nu in balbezit. Zea onderschept slim de pass. Zea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mariño met de inworp. Campos rent richting de bal. Artunduaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Artunduaga krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Balanta kopt de bal weg. Numpaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanta rent richting de bal. Balanta schiet op doel. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - club deportivo felinos 0:1

27e minuut.
Balanta geeft een lange en hoge pass. Gil is nu in balbezit. Gil geeft een lange en hoge pass. Balanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanta draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Campos is nu in balbezit. Campos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zea de bal. Zea haalt uit met een fantastische trap. Rey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Hernández geeft een hoge lob. Acosta rent richting de bal. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Deibys FPC - club deportivo felinos 1:1

41e minuut.
Zea bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zea rent richting de bal. Zea schiet op doel. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - club deportivo felinos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Deibys FPC 56%, club deportivo felinos 44%.
San Deibys FPC - club deportivo felinos 1:2

51e minuut.
Carrillo onderschept slim de pass. Piñeros is nu in balbezit. Piñeros passt de bal met de wreef. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes geeft de bal voor. Agudelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fajardo de bal. De bal raakt de paal. Agudelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Deibys FPC - club deportivo felinos 2:2

57e minuut.
Balanta rent richting de bal. Rodas is nu in balbezit. Balanta maakt een afschuwelijke overtreding. Rodas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rodas kan niet meer verder spelen. Araque komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mariño is nu in balbezit. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Carrillo geeft de bal voor. Inworp. Holmes met de inworp. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Piñeros onderschept slim de pass. Piñeros geeft een lange en hoge pass. Campos speelt de bal door. Zea is nu in balbezit. Zea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - club deportivo felinos 2:3

85e minuut.
Artunduaga is nu in balbezit. Campos begaat een overtreding. Artunduaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Artunduaga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Delgado neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Deibys FPC - club deportivo felinos 3:3

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hernández zal de hoekschop nemen. Araque rent richting de bal. Araque draait met de bal, schiet en ... Montañez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - club deportivo felinos 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Deibys FPC 36%, club deportivo felinos 64%.
San Deibys FPC - club deportivo felinos 4:3