Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Fierro City Tiburón FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 20.5
hopeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Calvo is nu in balbezit. Galarcio begaat een overtreding. Galarcio krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Benítez passt de bal met de wreef. Daza rent richting de bal. Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Jerez de bal. Sierra rent richting de bal. Sierra passt de bal zonder na te denken. Román is nu in balbezit. Román draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero met een sublieme pass. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra draait met de bal, schiet en ... Fontecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Galván probeert naar een medespeler te passen. Mantilla is nu in balbezit. Román schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Román is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Fierro City 47%, Tiburón FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Fierro City - Tiburón FC 0:0

50e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Cabrera geeft de bal voor. Florián heeft problemen om de bal te vangen. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gamarra met een sublieme pass. Urbano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayona. Bayona krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Galván de bal onder controle te krijgen. Benítez is nu in balbezit. Benítez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Galarcio geeft een hoge lob. Carpintero kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cabrera de bal onder controle te krijgen. Benítez rent richting de bal. Benítez haalt uit met een fantastische trap. Bayona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Fierro City - Tiburón FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Fierro City 62%, Tiburón FC 38%.
San Fierro City - Tiburón FC 0:1