Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dulwich Hamlet FC Sucursal
532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


27e minuut.
Pupo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gacha met een snelle inworp. Cardona Arias heeft problemen om de bal te vangen. Cardona Arias haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galindo is nu in balbezit. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dulwich Hamlet FC - Sucursal 0:1

32e minuut.
Robles geeft een lange en hoge pass. Cardona Arias is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anzola. Anzola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dulwich Hamlet FC 59%, Sucursal 41%.
Dulwich Hamlet FC - Sucursal 0:1

50e minuut.
Arroyave verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyave geeft een hoge lob. Ahumada kopt de bal weg. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cardona Arias rent richting de bal. Páez onderschept slim de pass. Páez probeert naar een medespeler te passen. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel. Rolón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galindo is nu in balbezit. Paal! Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dulwich Hamlet FC - Sucursal 0:2

59e minuut.
Anzola passt de bal zonder na te denken. Gacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cañón krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Jaramillo met een sublieme pass. Mejía Vélez is nu in balbezit. Mejía Vélez passt de bal in één keer door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Matallana met een snelle inworp. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada probeert naar een medespeler te passen. Sanabria rent richting de bal. Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Arroyave kopt de bal weg. Cardona Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona Arias draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dulwich Hamlet FC - Sucursal 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dulwich Hamlet FC 51%, Sucursal 49%.
Dulwich Hamlet FC - Sucursal 0:3